2019-11-28 08:55:32• hírek • Szatmár.ro

Levél a Télapónak – Fogadj örökbe egy kutyust te is!

A szatmárnémeti Freelife Egyesület menhelyén közel 500 kutyus él most is, mind gazdátlan, kitett, vagy már eleve az utcán született állatok. Az alábbiakban írt levél, bár a Télapónak lett címezve, de valójában önöknek szól!

Kedves Télapó, a Freelife menhelyén élő kutyusok vagyunk és csak azt szeretnénk elmondani neked, hogy nagyon szófogadóak voltunk, megettünk mindent amit a gondozóinktól kaptunk és ugatni is épp csak annyit ugattunk, amennyire szükség volt a játszadozásaink során.



Tudod Télapó, esténként, mikor összebújunk a házikóinkban, mindannyian ugyanarról álmodunk: egy saját családról. Csak ennyire vágyunk. Álmainkban emberek jönnek. Értünk. Hogy elvigyenek magukkal az otthonaikba. Arról álmodunk, hogy szerető gazdáink mellett szaladgálunk boldogan.
 

Mi megígérjük kedves Télapó, hogy örökké szeretni fogjuk a gazdinkat! Örökké csóválni fogunk amikor szomorúnak látjuk, csak hogy felviduljon. És örökké vidám vakkantással üdvözöljük majd, amikor hazatér. Örökké a legjobb, leghűségesebb barátja leszünk.
 

Megígérjük! Ezért szépen kérünk Télapó, szólj az embereknek, akiknek ajándékot viszel, hogy látogassanak ki a Freelife menhelyre, hogy találkozhassanak velünk és belénk szerethessenek, és magukkal vigyenek. Ez lenne eddigi életünk legszebb karácsonya! Megteszed ezt a kedvünkért?




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: